Privacy Clear

MKB

Ligt u soms wakker van uw privacybeleid?

Gelijk heeft u. Het wordt er namelijk niet makkelijker op. Als gevolg van trends als online marketing en thuiswerken worden steeds meer gevoelige data en persoonsgegevens online uitgewisseld, ook in het MKB. Nog nooit was het zo belangrijk om een helder privacy- en cookiebeleid te hebben en de vinger aan de pols te houden wat de AVG betreft.

Gelukkig staat u er niet alleen voor.

Privacy Clear ontzorgt en creëert kansen

Bij Privacy Clear doen we niets liever dan uw organisatie 100% AVG compliant maken. Meer zelfs: we zorgen ervoor dat uw aanpak in uw voordeel werkt én extra kansen creëert. Want wij gaan ervan uit dat een correct beheer van uw klantrelaties veel meer oplevert dan enkel wettelijk in orde zijn. Wie dit slim doet, met een goede CRM-oplossing bijvoorbeeld, creëert business opportuniteiten en groei.

Maatwerk

Hoe we samenwerken? Dat beslist u helemaal zelf. Wenst u dat we de regie volledig in handen nemen en u helemaal ontzorgen? Dat kan. Of is het eerder een kwestie van uit de startblokken te komen en interne medewerkers op te leiden? Ook dat is mogelijk. Wij begeleiden het volledige traject en laten los wanneer u dat aangeeft. En zelfs dan blijven we steeds beschikbaar voor vragen of bijsturing.

Waarom Privacy Clear?

  • Ruim 30 jaar ICT-kennis en ervaring
  • Bewezen aanpak in privacy en CRM-trajecten
  • DPO gecertificeerd

“Onze branche bestaat uit heel veel persoonlijke contactmomenten en is gebaseerd op vertrouwen. Daarom hadden we een tool nodig die ons inzicht gaf in onze huidige status van het omgaan met privacygevoelige informatie om stappen naar volledige AVG compliancy te kunnen nemen. Door een pragmatische aanpak, heldere communicatie en inzichtelijke rapportage is dat gelukt”

Richard Kamm, Algemeen Directeur Florale Haircare