Over Privacy Clear

Privay Clear werd opgericht door privacy- en CRM-specialist Clément Bauduin. Het is zijn missie om bedrijven te helpen om AVG-compliant te worden (en te blijven) en het maximum uit hun klantgegevens te halen. Hij heeft meer dan 30 jaar ervaring in ICT-project management, en volgde onder meer de opleiding DPO (Data Protection Officer). Dankzij zijn jarenlange ervaring, enthousiasme en passie is hij uw ideale partner op het vlak van privacy en CRM.

Clément werkt samen met een aantal vaste experts die specialist zijn in hun vakgebied. Op deze manier bieden wij altijd de juiste service en oplossing op maat.

“Het is fijn als je op een praktische manier geholpen wordt en een inzichtelijke rapportage krijgt waar je staat met de AVG. Daarnaast had Privacy Clear ook de tools om een helder AVG stappenplan te maken.”

Peter Groos, Voormalig voorzitter College van Bestuur – Stichting kom Leren

Privacy Clear zet de puntjes op de ‘i’ als het gaat om uw veiligheid

Bij Privacy Clear willen we u als klant zo zelfredzaam mogelijk maken. Door de creativiteit en verantwoordelijkheid van uw team te stimuleren, kunnen ze nadien zelfstandig verder. We ontzorgen waar nodig en blijven altijd standby bij vragen of bezorgdheden. Van het volledige projectmanagement tot ad hoc advies: u beslist zelf op welke manier we samenwerken.

Waarom Privacy Clear?

  • Ruim 30 jaar kennis en ervaring op het vlak van privacy en CRM
  • Uitstekende prijs-kwaliteitverhouding
  • Diverse formules op maat van uw organisatie
  • Een betrouwbare partner in elke fase van het project
  • DPO gecertificeerd

Kennismaken?