Privacy Clear

Privacy en de AVG

Als ondernemer krijgt u vroeg of laat te maken met privacy en de AVG (Algemene Verordening Gegevensbescherming). Wat moet u exact doen om in orde te zijn met deze wetgeving? En hoe kan u op een veilige manier omgaan met de gegevens van uw klanten?

Bij Privacy Clear kijken we via een Privacy Scan® naar uw specifieke situatie om u doelgericht te adviseren en te begeleiden zolang dat nodig is.

Privacy Clear

Klantgegevens en CRM

Wie privacy zegt, zegt klantgegevens. Wist u dat u door een slim en efficiënt beheer van uw klantgegevens uw omzet kunt verhogen? Door te kiezen voor de juiste CRM-oplossing, kunt u niet alleen veel tijd besparen, maar ook heel wat meer halen uit uw klantrelaties.

Er zijn heel wat goede CRM-oplossingen op de markt. Bij Privacy Clear analyseren we uw behoeften en kijken we wat voor u de beste oplossing is. Ook de verdere implementatie volgen we mee op.

“Onze branche bestaat uit heel veel persoonlijke contactmomenten en is gebaseerd op vertrouwen. Daarom hadden we een tool nodig die ons inzicht gaf in onze huidige status van het omgaan met privacygevoelige informatie om stappen naar volledige AVG compliancy te kunnen nemen. Door de pragmatische aanpak, heldere communicatie en inzichtelijke rapportage van Privacy Clear is dat gelukt.”

Richard Kamm – Algemeen Directeur – Florale Hairware