Privacy Clear

Onderwijs

In 6 stappen naar een futureproof databeleid

Het afgelopen jaar kwam het onderwijs in een digitale stroomversnelling terecht. Er werd ingezet op online lesgeven en ook heel wat andere zaken gebeuren nu nog meer online. Een vooruitgang die echter ook heel wat uitdagingen met zich meebrengt. Denk maar aan het omgaan met rechten op foto’s en video, het correct beheren van alle mogelijke data (bijvoorbeeld overblijflijsten) en het risico op datalekken.

Meer dan ooit hebben onderwijsinstellingen behoefte aan een databeleid dat rekening houdt met de snel veranderende trends op het vak van privacy en gegevensbeheer.

Privacy Clear ontzorgt en creëert kansen

Bij Privacy Clear volgen we deze trends op de voet. Bovendien begeleiden we organisaties zodat ze 100% in orde zijn met de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG) en zelf ook een duidelijk beeld krijgen van databeheer en de mogelijkheden die het biedt.

Dit doen we in 6 stappen:

  1. We luisteren naar uw behoeften.
  2. We maken een plan op maat van uw organisatie.
  3. We ondersteunen u bij de uitvoering of nemen de volledige regie in handen: dat beslist u zelf.
  4. We begeleiden niet alleen het technische aspect, maar zorgen ook voor bewustwording binnen uw organisatie rond thema’s als privacy en gegevensbeheer.
  5. We evalueren en sturen bij waar nodig.
  6. We blijven steeds beschikbaar voor advies.

Waarom Privacy Clear?

  • Ruim 30 jaar ICT-kennis en ervaring
  • Bewezen aanpak in privacy en CRM-trajecten
  • DPO gecertificeerd

“Dit  eerste meetpunt maakte inzichtelijk welke acties wij moesten ondernemen. Een duidelijk stappenplan is ons kompas op de route om aan de AVG te voldoen”

Jacques Schetters – Conrector planning & logistiek ‘t Rijks

 

Benieuwd wat we voor uw onderwijsinstelling kunnen betekenen?

Maak een vrijblijvende afspraak